• Een schouder om even op te leunen....

  • Omdat je het niet over kunt doen…..

    Herinneringen zijn voor altijd
  • Een schouder om even op te leunen....

  • Omdat je het niet over kunt doen…..

    Herinneringen zijn voor altijd

Familie Salarony

Anke Wattel Uitvaartzorg dank je wel voor de goed verzorgde en prachtige uitvaart van mijn moeder.
Jij hebt er veel betekenis aan gegeven. Ik vond het een eer om zaken met je te doen: ontzettend vriendelijk, begaan, professioneel, zakelijk en begrip- en liefdevol.

Je bent een topper! Dank je wel voor de mooie herinnering

Familie van Essen

Na het overlijden van onze moeder en echtgenote kwam er opeens veel op ons af. Anke heeft alle praktische zaken in goed overleg en volgens onze wensen heel goed opgelost waardoor wij de tijd en de rust kregen om van de uitvaartplechtigheid iets moois te maken.
Haar suggesties en ideeën waren heel welkom en de communicatie over alles wat tussendoor nog voorbij kwam verliep vlot en duidelijk.

Anke bedankt, we hebben hier een mooie herinnering aan.

Fam van der Hoeven

Wij hebben Anke bij meerdere uitvaarten gezien en gesproken . Zij straalt rust uit en toont veel begrip. Wij hebben altijd een goed gevoel bij Anke gehad, vandaar dat we haar al tijdens het kort ziekbed van mijn vader hadden uitgenodigd om samen met mijn vader en ons alles door te nemen en zijn wensen nog te bespreken.
Inmiddels is mijn vader 31 augustus overleden en hebben zowel mijn moeder, als mijn broer en ik veel steun van haar gehad.
Anke bedankt voor alles wat jij voor ons hebt gedaan en zeker nog voor vele anderen zal betekenen

Marinus H

Anke is jaren geleden en onlangs opnieuw betrokken geweest bij het voorbespreken van de wensen voor de begrafenis van een alleenstaande mevrouw. Zij wilde begraven worden op een natuurbegraafplaats.
Anke heeft daar goed en professioneel op ingespeeld en alles wat daarvoor nodig was keurig geregeld. Ook de nazorg heeft haar aandacht.
Bedankt Anke.

Peter de Jong

Begin juli is onze moeder overleden.
Anke stond direct klaar om ons te ondersteunen en te helpen bij de uitvaart. Ze heeft een luisterend oor en weet heel goed aan te sluiten bij wat wilden.
Anke is invoelend, accuraat en daadkrachtig in haar optreden. Fijn om zo iemand te hebben die je bijstaat bij een droevige gebeurtenis. Zonder daarbij op de voorgrond te treden.

Veel dank Anke! Het heeft geholpen om op een fijne manier afscheid te nemen van onze moeder.

R. Coumou

De uitvaart van mijn oudste zus is erg goed begeleid door Anke Wattel.
Zij sloot goed aan bij onze wensen, en drong ons niets op! Dat gaf ons de ruimte om precies dat te doen wat wij graag wilden.

Dank je wel, Anke, je was daadwerkelijk een steun voor ons!

K. Adam

Na het overlijden van mn moeder kwam ik op de website van Anke Belangrijkste vond ik het inlevingsvermogen in mijn geval, heb veel aangegeven, Anke heeft dat met heel veel gevoel en respect perfect en warmte uitgevoerd
Achteraf heb ik van veel mensen: familiecollega's, vrienden, kenissen etc complimenten gekregen vwb de uitvaart Mij geeft het wel een gevoel van: Ik hou er een goed gevoel aan over
Mn moeder had het mooi gevonden

Familie van Wetten

Voor de uitvaart hebben wij aan Anke gevraagd om de verzorging te regelen. Dat is een goede keus geweest.
Anke is professioneel, accuraat en op een zeer sympathieke manier betrokken. Ze stelt de diverse mogelijkheden tot in de kleinste details uitgebreid voor en geeft vervolgens tijd, ruimte en advies, zodat wij daarin de juiste beslissing kunnen nemen.
Met geduldig luisteren, meedenken en aanvoelen wat nodig is, zo heeft Anke ervoor gezorgd dat al onze wensen uitgevoerd konden worden.

Anke nogmaals hartelijk dat je er steeds voor ons was, wij hebben dat zeer gewaardeerd.

Familie Blaauw

In 2014 heb je ons met raad en daad bijgestaan bij de crematie van onze vader. Wij waren zeer onder de indruk van jouw vertrouwde rust, transparantie, uitmuntende begeleiding. Sindsdien hebben we -zij het sporadisch- toch contact gehouden.
Afgelopen april was dan het moment gekomen dat ook onze moeder is heengegaan. Wij waren zeer verheugd te horen dat jij -nu als zelfstandig ondernemer- ons wederom zou kunnen en willen bijstaan bij haar crematie.
Door jouw medeleven, meedenken, professionalisme en rustige persoonlijkheid was je weer een echte steun voor ons gedurende deze droevige periode.
Gezien de corona virus werd het een zeer besloten, serene en waardig afscheid van onze moeder.
Hartelijk dank hiervoor!!! Als familie bevelen wij jou van harte aan bij een ieder, die met een overlijden te maken heeft.
Wij hopen dat je vele mensen zo prachtig mag blijven begeleiden in de zware tijd van hun verdriet.
We wensen je zowel zakelijk als privé het allerbeste toe.

Familie Crocké

Hartelijk dank voor de begeleiding, adviezen en bovenal de vertrouwde rust die je uitstraalde tijdens het regelen van de uitvaart van mijn vader. Mijn vader hield van éénvoud en daar speelde je prima op in, niet proberen er meer van te maken, neen, gewoon de wens van mijn vader respecteren. Vaak hoor je dan, dat men probeert bij een uitvaart er meer uit te slepen (qua verdiensten) voor de begrafenisondernemer zelf. Maar daar was bij Anke totaal geen sprake van.
Ze was heel transparant op allerlei gebied, zeer duidelijk (nadat ze had aangehoord wat de wensen waren van de overledene/familie) en daarop eerlijk inspelend c.q. de juiste crematie daarbij kiezend. Daarom kan de kwalificatie voor Anke's inzet dan ook worden samengevat in een paar woorden: Fantastisch en uitmuntend.
Hartelijk dank daarvoor!!!
Als familie kunnen wij haar bij een ieder, die bij een overlijden heeft te maken, dan ook van harte aanbevelen.

Familie Sol

Februari jl. kregen wij het trieste nieuws dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was. Het was een kwestie van maanden dus moest er veel geregeld worden. Anke was een jaar eerder bij de crematie geweest van onze broer.
Dat heeft zoveel indruk op ons gemaakt, dat de keuze voor ons niet moeilijk was om ook nu Anke te bellen.
Inmiddels is mijn moeder overleden en Anke heeft dit zo enorm mooi begeleid.
De voorzorg in de maanden naar haar overlijden, het moment van overlijden en de nazorg is zo fantastisch geweest.
Ze was er voor ons allen 24/7....Als er een dierbaren overlijdt komt er veel op je af en kan je niet helder denken, maar Anke nam het van ons over en kwam met aanvullende suggesties waardoor de uitvaart voor een ieder iets is geweest om met warmte op terug te kijken.
Je bent voor ons heel speciaal en hopen dat je vele mensen zo prachtig mag begeleiden in een zware tijd van verdriet zoals je voor ons bent geweest.

Bedankt dat je er bent!

Familie Davidse

Voor onze familie is Anke Wattel absoluut de schouder en steun geweest die wij zo nodig hadden! Dankzij haar vakkundigheid persoonlijkheid, zeker ook de eerlijke werkwijze en oprechtheid kijken we terug op een waardig en goed afscheid!

Familie Bliek

We kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze moeder en oma, doordat Anke goed luisterde naar onze wensen in combinatie met haar inbreng en ideeën. Ze heeft de begrafenis tot in de kleinste details geregeld en dat altijd in samenspraak met ons. Ook haar nazorg hebben we zeer gewaardeerd.

Anke, we willen je nogmaals hartelijk bedanken.

Familie Netten


Beste lezers van deze recensie....

Vorig jaar hebben wij een groot icoon in onze familie moeten van laten gaan.....🦋.
Wat een ik kan vertellen is dat het moment van overlijden ik samen met mijn schoonvader, en zijn zus en Anke een uitvaart hebben geregeld die wij altijd zullen koesteren.
Lieve Anke ik vind jou een geweldig persoon in al je doen en laten niks is te veel en je begrijpt precies wat iemand bedoeld. Wij zijn jou heel dankbaar voor je inzet van de uitvaart van ons opoe.

Liefs Ramona🌸

Familie Aarnoutse

Een mens met het hart op de juiste plaats, luistert goed naar de specifieke wensen, denkt mee, kortom iemand bij wie het laatste stukje van het leven van een dierbare in vertrouwde handen is.

Bedankt Anke

H. de Waal

Anke heeft de uitvaart van mijn oma verzorgd. We denken nog vaak terug aan haar sympathieke betrokkenheid. Zij is "wie ze is" en hoeft zich op geen enkele manier anders voor te doen.
Ze doet haar werk met ontzettend veel liefde en respect. Het was voor mijn zoontje zijn eerste uitvaart die hij bewust meemaakte.
Anke speelde daar gelijk op in door een informatief boekje voor kinderen te geven en op zijn niveau met hem te communiceren. Kindvriendelijkheid is zo ontzettend belangrijk bij een uitvaart... (maar niet vanzelfsprekend).

Kortom: van harte aanbevolen als het moment daar is...!

Wil & Ilse

Met vertrouwen hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Anke Wattel.
Anke is heel betrokken en geeft ruimte voor je eigen inbreng. Ze steunt je in je verdriet en je kan volledig jezelf zijn.
Wij bevelen haar ten zeerste aan.

Corine

In januari moest ik Anke bellen omdat mijn vader aan het laatste stukje van zijn leven was begonnen, ik wilde weten hoe ik dat aan moest pakken en zij heeft me daar heel goed in geadviseerd en geholpen.
Anke geeft goede raad, weet waar ze het over heeft, nam ons veel uit handen, heeft een mooie uitvaart verzorgd, en heel belangrijk ze gaf ons ook liefdevolle nazorg.
Jammer genoeg moest ik haar na 16 dagen weer bellen omdat mijn moeder ook overleed, en weer was er dat warme gevoel, meteen klaarstaan en er voor je zijn, wat was ik blij met de zorg van Anke, ook voor ons als gezin, die haar dan ook erg waardeerde.

Het was een verdrietige ervaring maar met de hulp van Anke is het ook een mooie ervaring geworden, heel veel dank hiervoor!!!

Familie Antheunisse


Aanwezig zonder op te vallen


In januari van 2018 is onze moeder overleden en hadden we Anke Wattel, van Anke Wattel-Uitvaartzorg gevraagd om deze plechtigheid te regelen.
Vanaf het eerste moment gaf dit al een goed gevoel, ze luisterde naar onze ideeën en vulde deze zo nodig aan.
We waren zondermeer positief over haar begeleiding van het afscheid van onze moeder. Ze dacht mee en respecteerde onze wensen, kwam met goede voorstellen, maar drong ons niets op.
Ze is doortastend met een groot inlevingsvermogen en hierdoor kon de dag verlopen zo wij het voor ogen hadden. Ook achteraf, met de afwikkeling van vele instanties, konden we rekenen op een keurige afhandeling.

Leo & Jolanda

Een uitvaartonderneemster met hart voor haar werk, een luisterend oor, vertrouwen, respect, warm, betrokken en medelevend, Daarom heeft de familie voor Anke gekozen.

Anke dank je wel voor het mooie afscheid , we kijken hier met een goed gevoel op terug.

Dickie

Ankie is bereid om mee te denken om het een en ander te regelen ook al is bijv, het vervoer niet volgens het boekje.
Ankie heeft hierdoor wel een langer voor het vervoermiddel uit moeten lopen. (Sorry Ankie).
Zo kon het vervoer en de crematie plechtigheid toch verlopen zoals wij voor ogen hadden.
Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

Dank je Ankie voor al de moeite.

Arriënne

Anke is een betrokken uitvaartonderneemster. Ze denkt actief mee met de wensen van de familie.
Ze denkt in oplossingen en is bereid out of the box te denken


Verstuur een recensie

CAPTCHA code